Sofia Ståhl
Sofia Ståhl är idag tillsammans med Tareq Taylor. - Foto: Stella Pictures

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".


Det var i mars 2022 som det stod klart att hela Sveriges mys-kock Tareq Taylor, 54, hittat kärleken i föreläsaren och träningsprofilen Sofia "PT-Fia" Ståhl, 36. Beskedet kom ett år efter att Tareq och exfrun Kristina Taylor gått ut med att de skulle gå isär.

Sofia och Tareq Taylor. Bildkälla: staahlsofia/Instagram

Sofia Ståhl jobbade tidigare som personlig tränare, influencer, författare och programledare. Hon har även framgångsrik blogg som tidigare varit inriktad på hälsa och träning. 

Men i slutet av förra året valde Sofia att skrota sitt gamla varumärke och istället börja arbeta med sin nya kärlek Tareq som hon nu startat bolag med. 

Bloggen har hon kvar men istället för endast renodlad träning och hälsa får man följa henne i hennes vardag med allt jobb, familjeliv, skönhet, mode och givetvis träning.

Någonting Sofias läsare uppskattat med hennes blogg är att hon är väldigt öppen och ärlig. Under hennes inlägg slår ofta kommentarerna som spön i backen då läsarna älskar att interagera med henne. 

Och under veckan så berättade hon någonting som nu engagerat många. 

Sofia Ståhl: "Jag är under utredning"

Sofia berättar i ett inlägg att hon nu valt att sluta dricka kaffe. Men det är inte bara för att. 

Hon har nämligen under en tid haft problem med kroppen och kände då att hon ville göra det som kan på egen hand. 

"I väntan på provsvaren och eventuell riktning i ett nästa steg så kände jag att något måste jag ju kunna göra själv", skriver Sofia Ståhl. Bildkälla: https://sofiastahl.femina.se/

"Plötsligt har det gått två veckor utan att jag så mycket som smuttat på en kaffekopp, varför? Det hela började för ett par veckor sedan. Som jag nämnt tidigare har jag inte mått bra i kroppen och går på utredning för detta inom vården. I väntan på provsvaren och eventuell riktning i ett nästa steg så kände jag att något måste jag ju kunna göra själv i denna väntan. Så kaffet rök!", berättar hon. 

Sofia Ståhl berättar även att detta ska testas under hennes PMS-period för att se om det hela kan hjälpa även där. Detta var följarna väldigt nyfikna på att följa.

Nu vädjar hon till följarna om tips från de som någon gång gjort samma sak. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!