Carolina Gynning
Carolina Gynning om barnlängtan. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT/Göran Granlund/STELLA Pictures

Carolina Gynnings barnlängtan: “När jag är 50 år”

Carolina Gynning längtar efter att ge hennes döttrar en lillebror. "Vi ville bara försöka på vanlig väg", säger hon nu i podcasten "Gynning & Berg".


Carolina Gynning, 45, har tre döttrar. De två förstfödda döttrarna Alicia och Adele fick hon med den tidigare exmaken Alexander Lydecker, 43.

Folk i chock efter Carolina Gynnings bild på äldsta dottern

Det var i juni 2021 som Gynning och nuvarande partnern Viktor Philipson, 38, fick dottern Vilda.

Gynning om att bli gravid vid 50 

I podcasten "Gynning & Berg" berättar Gynning att hon drömt om att hennes döttrar ska få ett till syskon, specifikt en lillebror – något som varit en kamp. 

Galet miljonregn över Gynning och Berg – men hon tjänar mest

Paret har medvetet valt att inte använda något preventivmedel och därmed hoppats på att bli gravida. Trots det har det inte resulterat i någon bebislycka för Gynning och Philipson. 

– Nu har jag börjat känna att det är "too late". Sedan ska man ju inte säga så heller, herregud tänk om jag blir gravid när jag är 50 och vi behåller det. Då kommer jag ju göra det.

Viktor Philipson och Carolina Gynning på ELLE-galan 2022. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Familjen har fått en "lillebror"

Eftersom paret inte lyckats bli gravida tyckte Gynning att familjen skulle döpa sin nya hundvalp till Lillebror. Det är något som hon tycker är väldigt fint, eftersom de verkligen ville att Vilda skulle få en lillebror.

– Jag vill att han ska heta Lillebror. Jag blev aldrig gravid igen. Jag vill inte säga så här, för att avslöja för mycket liksom. Vi ville bara försöka på vanlig väg och jag har inte blivit gravid, säger Gynning i podcasten. 

Carolina Gynning visar upp sin skönhetsförändring

I podcasten konstaterar Gynning dessutom att hon troligtvis är för gammal för ett till barn. Däremot har den nya hundvalpen fått en väldigt stor betydelse för henne. 

– När han kom så kände jag verkligen att det var som en liten lillebror till Vilda. Så jag tyckte det var så gulligt att han skulle heta Lillebror och att han skulle kallas för brorsan, förklarar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!