Hur ser relationen ut mellan Charlotta Hedlund och Ci Lindström i dag?
Hur ser relationen ut mellan Charlotta Hedlund och Ci Lindström i dag? - Foto: Skärmavbild/TV4/Robinson

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?


Det var den 17 mars som vårsäsongen av "Robinson" 2024, , under ledning av Anders Lundin, hade premiär och 22 deltagare, redo för sitt livs äventyr, anlände till öarna i Caramoan i Filippinerna. 

Mycket har hänt sedan dess. Utöver nervkittlande öråd, rafflande tävlingar, plötsliga avhopp och ett intensivt paktande har en hel del konflikter blossat upp bland de hungriga deltagarna. 

Hon tjänar mest i Robinson 2024

Konflikt uppstod i lag nord i Robinson 2024

Redan i ett tidigt skede under säsongen, då lagen bestod av kvinnor respektive män, hamnade Ci Lindström, 60, i en dispyt med resten av tjejerna – något som också tog upp mycket plats i programmet.

Nyheter24 har tidigare rapporterat om hur flera deltagare, däribland Simone Sjöström, 25, och Charlotta Hedlund, 30, anklagat CI för kränkningar under inspelningen – något 60-åringen själv nekar till.

Klart är åtminstone att stämningen inte var särskilt god i lag nord och att den inte blev bättre när övriga deltagare bestämde sig för att ta Cis hemliga immunitet och kasta in den i djungeln.

Robinson 2024: Därför fick Ci Lindström medicin av produktionen

Ci Lindström. Foto: TV4

Robinson 2024: Därför känner du igen Charlotta Hedlund

I programmet framgår det att det är Charlotta som tar immuniteten, men i en video som 30-åringen lagt ut på både Tiktok och Instagram betonar hon att det var ett gemensamt beslut. 

Samtidigt har Ci, i en intervju med Aftonbladet, sagt att hon tycker att Charlotta skulle ha diskats.

– Jag tycker det är självklart, är det ett regelbrott då ska man åka hem, har hon sagt till tidningen.

Ci Lindström anklagas för vikthån i Robinson 2024: "Elak"

Charlotta Hedlund om relationen till Ci Lindström

Så hur är relationen mellan Ci Lindström och Charlotta Hedlund i dag? När Nyheter24 frågar den senare uppger hon att stämningen är god. 

– Relationen mellan mig och Ci är bara bra! Vi har ingenting otalt och jag hoppas att våra vägar korsas framöver.

Charlotta Hedlund. Foto: TV4

När det gäller övriga deltagare säger Charlotta att hon, efter programmet, har god kontakt med Simone Sjöström, Karin Nilsson, Alexander Strandberg, Rooble Gedi och Zayera Khan.

– Vi alla har en grupp tillsammans, säger hon, men konstaterar att hennes medverkan i TV4-programmet inte påverkat hennes liv märkbart:

– Jag bor ju inte i Sverige och har aldrig haft några planer på att skaffa nya vänner eller ändra på mitt liv. Robinson visas inte i Norge så jag har det helt som vanligt här hemma, vilket också var anledningen till att jag deltog i Sverige och inte i Norge. 

Det gör 100 personer mitt på Robinson-ön – medan programmet spelas in

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!