Laila Bagge
Laila Bagge skrev under onsdagen ett inlägg på Instagram. - Foto: Stella Pictures

Laila Bagge och Korosh Kananian separerar efter nio år

Efter nio år tillsammans går Laila Bagge och Korosh Kananian skilda vägar. Det berättar Laila i ett inlägg på Instagram.


Kärlekssagan mellan Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, har tagit slut. Under onsdagen berättade Laila om uppbrottet i ett inlägg på Instagram.

"Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner", skriver hon i inlägget. 

Nyårsvideon på Korosh Kananian skapar reaktioner på Instagram

Så träffades Laila Bagge och Korosh Kananian

Det var den 28 november 2015 som profilerna sprang på varandra för första gången. 

Det hela ägde rum på Stockholmskrogen Riche dit båda hade gått med respektive sällskap. Laila har tidigare berättat att hon var 'helt slutkörd' efter Idol-finalen som ägt rum just den här kvällen. När Korosh gått fram för att byta några fraser tänkte hon först att han var en kaxig, ung kille. 

Laila Bagges syrliga pik till Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Men hon fastnade samtidigt för han leende som 'vände upp och ned på allt'. 

– Jag kom ihåg att jag bara stod där och var måttligt irriterad över att jag gått ut och att jag tillåtit mig att bli lurad ut på krogen och han kommer fram, så jag dömde ju ut honom med en gång och det första jag frågade var, hur gammal är du?, berättade Laila Bagge tidigare i podcasten ”Vad har hänt?”.

Vad Korosh gjorde? Jo han ljög helt enkelt om sin ålder och plussade på fem år. 

Laila Bagge pressades på pengar efter nakenfotograferingen

På grund av åldersskillnaden har det naturligt blivit så att paret inte skaffat några barn men under årens gång har de både fixat både hus och företag ihop. 

I kommentarsfältet där Laila Bagge berättar om uppbrottet haglar det nu in kärleksfulla kommentarer från bland annat kollegor, branschfolk, vänner och familj. 

Laila Bagge var tidigare gift med Niclas Wahlgren

Laila Bagge har två barn från tidigare relationer, Liam och Kit. 

Liam Pitts, 20, som idag är en framgångsrik MMA-fighter fick Laila med musikern Mason Pitts. Och det var via musikbranschen profilerna träffades. Mason är idag boende i USA. 

Liam Pitts är son till Laila Bagge och Mason Pitts. Bildkälla: Stella Pictures

Kit Wahlgren har Laila Bagge tillsammans med Niclas Wahlgren

Kit Wahlgren och Niclas Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

Laila Bagge och Niclas Wahlgren träffades i ”Let's dance” år 2009 och gifte sig året därpå. Kändisparet fick sedan sonen kit 2011 men valde 2014 att gå skilda vägar. 

Men Laila Bagges första make – vilket man hör på namnet, det var ingen mindre än Anders Bagge. Även dessa två profiler träffades via musikbranchen 1994 och var gifta i sju år. 2001 skilde de sig men trots skilsmässa beslöt sig Laila för att behålla namnet Bagge, vilket de två profilerna skämtat om under sin gemensamma tid i Idol-juryn. 

Anders Bagge och Laila Bagge. Bildkälla: Stella Pictures

– När ska du släppa mitt namn egentligen?, sa Anders under ett avsnitt. 

– Aldrig, svarade Laila med ett stort skratt. 

Det var efter relationen med Anders som hon träffade Mason Pitts och blev gravid med sitt första barn. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!