Lovisa Worge trivs i Vasastan
Lovisa Worge trivs i trendiga Vasastan. - Foto: Youtube, Bertil Ericson/TT Bild

Så bor Lovisa Worge – dansk design och pläd för 20 000

Influencern Lovisa Worge bor i en sekelskifteslägenhet precis på gränsen mellan Vasastan och Östermalm. På Instagram visar Lovisa ofta upp lyxiga märkeskläder – och även i hennes hem flödar de exklusiva detaljerna.


Lovisa Worge, 27, blev känd för svenska folket när hon klev in som Bianca Ingrossos assistent – något vi fick se i familjen Wahlgren-Ingrossos realityserie Wahlgrens värld. Sedan dess har Lovisa och Bianca blivit bästa vänner och startat företaget ANI Jewels tillsammans.

På Instagram visar Lovisa Worge upp sin exklusiva klädstil. Bildkälla: Stella Pictures.
Lovisa Worge har hundratusentals följare på sociala medier. Bildkälla: Stella Pictures.

Precis som Bianca har Lovisa nu en lukrativ karriär som influencer, och utöver det så går även kärlekslivet som på räls. Sedan början av 2022 har Lovisa varit tillsammans med norrmannen Gullek Nilsen.

Vad många kanske inte vet är att Gulleks familj är riktigt välkänd i Norge – han är nämligen son till en av Norges rikaste män. Gulleks pappa heter Lars Nilsen, och mamma heter Janne.

År 2021 var Lars Nilsen god för över 1,3 miljarder kronor, och enligt norska Kapital har han även funnits med på listan över Norges 400 rikaste.

Planen är att Lovisa och Gullek så småningom ska flytta ihop. Men de kan inte enas om vart de vill bo. Lovisa gillar Norge, men känner för att ha ett par år till i Stockholm där hennes jobb med ANI Jewels finns. 

Andra alternativ är Paris – men London blir det inte för Lovisa. Hon tycker nämligen att det är "lite läskigt", något hon berättar i Youtube-programmet I Badrumsskåpet med Emelie "Hairtalkbyemelie" Johansson.

Så bor Lovisa Worge i sin lägenhet i Vasastan 

Utöver att bjuda tittarna på en inblick i sitt badrumsskåp så får vi även se hur Lovisa bor i sin bostadsrätt i Stockholm. Sedan 2020 så har Lovisa bott i sin 39 kvadratmeter stora lägenhet precis på gränsen mellan Vasastan och Östermalm. 

Lovisa Worge bor i stadsdelen Vasastan. Bildkälla: Bertil Ericson/TT Bild

Enligt uppgifter från Bebyggelseregistret som Nyheter24 har tagit del av så byggdes huset 1933 av arkitekten J. Hebert. Lägenheten är idag värderad till cirka 4,5 miljoner kronor.

Lovisa själv har däremot börjat tröttna på sin mysiga sekelskifteslya.

– Jag är så trött på den här. Jag köpte den när jag var 23, berättar Lovisa i Emelie Johanssons skönhetsprogram.

Lovisa avslöjar att hon planerar att sälja sin lägenhet och köpa ett "mellanstopp" innan hon och pojkvännen Gullek Nilsen flyttar ihop.

– Det är väldigt mysigt men den är alldeles för liten för mig, säger Lovisa om lägenheten.

Vitt och fräscht hemma hos Lovisa Worge i Vasastan. I soffan skymtar en pläd från franska Hermés. Bildkälla: Youtube/I Badrumsskåpet
Vackra skira och böljande gardiner skapar trivsam atmosfär i vardagsrummet. På bordet vita tulpaner för att verkligen välkomna våren. Bildkälla: Youtube/I badrumsskåpet

Lyxiga detaljerna i Lovisa Worges lägenhet – exklusiva ljusstakar och märkespläd

Men trots att Lovisa tröttnat på lägenheten så kan hon nog njuta av den sista tiden där ändå. För hon bor minst sagt med klass. I den vita soffan har hon en pläd från det franska modehuset Hermés – de är inte billiga. Modellen heter Avalon, är tillverkad i de exklusiva materialen kashmir och merinoull – och kostar 19 100 kronor.

Ljusstaken Stoff Nagel och dansk designhylla hemma hos Lovisa Worge. Bildkälla: Youtube/I badrumsskåpet

Utöver det så har Lovisa flera trendiga designklassiker i sin lägenhet. Bland annat har hon ljusstaken STOFF Nagel, och på ett litet bord står metallhyllan Curva Magazine Holder, där har Lovisa modemagasin som Vogue och böcker om Chanel. Den läckra hyllan kostar cirka 3 000 kronor och är designad av danska AYTM.

I fönstret har Lovisa placerat en riktig ögonfångare i form av ljusstaken Interconnect från danska Audo. Den coola ljusstaken kostar cirka 4 000 kronor.

Ljusttaken Interconnect från danska Audo. Till vänster vas från Ittala. Bildkälla: Youtube/I badrumsskåpet
Naturmaterial som ljust trä och rotting ger ett hemtrevligt intryck. Bildkälla: Youtube/I badrumsskåpet

I köket har Lovisa köksprodukter från det italienska märket SMEG – allt i svart. Och här finns det knappast handtvålar från Bliw eller Eldorado vid diskhon. Istället är det givetvis tvålar och handkräm från det svenska lyxmärket Byredo.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!